WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Verzekeringen Groningen

Scherp Verzekeringen is de specialist in verzekeringen in de regio Groningen e.o. Doordat wij met een ruime selectie aan verzekeraars werken, profiteert u altijd van een voordelige premie en de juiste voorwaarden. Daarnaast heeft u alle verzekeringen, ook van verschillende verzekeraars, in één verzekeringspakket, met één premie en toch hoge pakketkorting. Ons kantoor is het aanspreekpunt voor het regelen en afsluiten van uw verzekeringen. Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van verzekeringen voor particulieren, ZZP'ers, ondernemers en bedrijven.

Waarom verzekeringsadvies van Scherp? 

Bij Scherp Verzekeringen helpen wij u ongeacht het type verzekering dat u zoekt om tot de beste keuze te komen. Bij ons krijgt u persoonlijk advies waarbij rekening is gehouden met de alle aspecten van uw situatie. Wij zijn een onafhankelijk bureau met een uitgebreid netwerk en bieden verschillende verzekeraars aan. U kunt bij ons terecht voor particulier verzekeringsadvies, maar ook voor verzekeringsadvies als ZZP’er, bedrijf of ondernemer. Vele tevreden klanten gingen u voor, onze klanten beoordelen ons dan ook met een 9.9.  

Bekijk ons ook op advieskeuze:

advieskeuze logo

Vrijblijvend adviesgesprek

Met meer dan tien jaar ervaring bieden wij u altijd een duurzame verzekering op maat. U bent welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen doorgaans dezelfde werkdag nog contact met u op. 

 

 

Particuliere verzekeringen

Voor al uw particuliere verzekeringen kunt u bij Scherp Verzekeringen terecht. U kunt hierbij onder meer denken aan:

Contact

Bedrijfsverzekeringen en verzekeringen voor ZZP'ers en ondernemers

Voor de ZZP'er en het MKB tot 100 man personeel bieden wij een voordelig totaalpakket aan verzekering met daarin onder meer:

Contact

 

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: