WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Financieel advies bij de aankoop van een huis

Het kopen van een huis is voor iedereen een moment dat ingrijpende gevolgen heeft. Ongeacht waar u koopt of voor hoeveel u koopt; het gaat om veel geld. In de huidige markt kan het lastig zijn om een woning te kopen. Een woning staat gemiddeld niet lang te koop, het aanbod is minimaal en er zijn veel kopers op de markt. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft u de zekerheid dat u niet teveel betaalt. De makelaar kent de juiste onderhandelingsstrategieën, hij kent de buurt en kan u zekerheid bieden omtrent de bouwkundige staat van de woning.

Wilt u weten hoe u ervoor staat in financiële zin?

Plan een afspraak

 

Nog geen huis op het oog?

Wij hebben een rechtstreekse samenwerking met de aankoopmakelaars van ben-s.nl en Boekholt & partners. Aankoopbegeleiding met een van deze gecertificeerde makelaars is compleet, ontzorgend en resultaatgericht. Onderhandelingen vinden plaats op het scherpst van de snede. Daarnaast kunnen ze rekening houden met een goede aansluiting op uw huidige woning (we helpen bijvoorbeeld met het zoeken naar een huurwoning). Onze ervaren makelaars kennen niet alleen de Groningse markt als hun broekzak, maar ook de strategieën van con-collega's.

De lijntjes tussen de makelaars en Scherp financieel advies zijn erg kort en zowel wij als onze klanten ervaren het als erg prettig dat er snel geschakeld kan worden zodat het hele traject gestroomlijnd loopt. Nadat u bij Scherp heeft besproken tot hoever u kunt gaan, financieel gezien, kan de makelaar snel handelen als dit nodig is. Eventueel zelfs zonder financieel voorbehoud. Het is een unieke samenwerking waarbij we op elk vlak professionele begeleiding kunnen bieden omtrent de verkoop en financiering van uw woning. En belangrijk voor u: No cure, no pay.

Dat maakt ons scherp en slagvaardig.

Aanbod van Ben-s.nl Aanbod van Boekholt

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: