WhatsApp Scherp Financieel AdviesContact Boekholt050-2500020

partners in wonen.

Boekholt & Partners Makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Financieel advies bij de aankoop van een huis

Het kopen van een huis is voor iedereen een moment dat ingrijpende gevolgen heeft. Ongeacht waar u koopt of voor hoeveel u koopt; het gaat om veel geld. In de huidige markt kan het lastig zijn om een woning te kopen. Een woning staat gemiddeld niet lang te koop, het aanbod is minimaal en er zijn veel kopers op de markt. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft u de zekerheid dat u niet teveel betaalt. De makelaar kent de juiste onderhandelingsstrategieën, hij kent de buurt en kan u zekerheid bieden omtrent de bouwkundige staat van de woning.

Wilt u weten hoe u ervoor staat in financiële zin?

Plan een afspraak

Aankoop

Nog geen huis op het oog?

Wij hebben een rechtstreekse samenwerking met de aankoopmakelaars van ben-s.nl en Boekholt & partners. Aankoopbegeleiding met een van deze gecertificeerde makelaars is compleet, ontzorgend en resultaatgericht. Onderhandelingen vinden plaats op het scherpst van de snede. Daarnaast kunnen ze rekening houden met een goede aansluiting op uw huidige woning (we helpen bijvoorbeeld met het zoeken naar een huurwoning). Onze ervaren makelaars kennen niet alleen de Groningse markt als hun broekzak, maar ook de strategieën van con-collega's.

De lijntjes tussen de makelaars en Scherp financieel advies zijn erg kort en zowel wij als onze klanten ervaren het als erg prettig dat er snel geschakeld kan worden zodat het hele traject gestroomlijnd loopt. Nadat u bij Scherp heeft besproken tot hoever u kunt gaan, financieel gezien, kan de makelaar snel handelen als dit nodig is. Eventueel zelfs zonder financieel voorbehoud. Het is een unieke samenwerking waarbij we op elk vlak professionele begeleiding kunnen bieden omtrent de verkoop en financiering van uw woning. En belangrijk voor u: No cure, no pay.

Dat maakt ons scherp en slagvaardig.

Aanbod van Ben-s.nl Aanbod van Boekholt

Klanten beoordelen

ScherpScherpScherpScherpScherp

Advieskeuze

“De financieel adviseur heeft ons heel goed geadviseerd over het bedrag dat we zouden kunnen lenen, welke hypotheek het beste bij ons zou passen en uiteindelijk ook bij de aanvraag voor onze hypotheek. We waren dan ook niet meer bang om een huis te kopen waaraan nog veel moest gebeuren. De adviseur heeft ons goed uitgelegd hoe een bouwdepot werkt en is altijd te bereiken (ook via whatsapp).”

- Logemann

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Scherp Financieel Advies

Damsterdiep 34
9711 SL
Groningen

050-2500020

untitled
subimgs

Kom in contact

Documentatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Dienstverleningsdocument Risico Dienstverleningsdocument Vermogen

overige verplichte documenten

 

Informatie

Een bouwdepot: Hoe werkt het?
Unieke samenwerking
Wat kan ik lenen?
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen
Actuele Hypotheekrentes

Social

Bekijk ons op social media

Facebook Scherp Financieel Advies Instagram Scherp Financieel Advies Twitter Scherp Financieel Advies

Scherp Financieel Advies

Beoordeling door klanten:
9.8 / 10 - 76 reviews

Contact

Scherp Financieel Advies
Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen
Nederland

050-2500020
info@scherpfinancieeladvies.nl
Whatsapp: 050-2500020

Sitemap

WaT KAN IK LENEN