WhatsApp Scherp Financieel AdviesContact Boekholt050-2500020

partners in wonen.

Boekholt & Partners Makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Wij zijn Scherp financieel advies

Scherp financieel advies is specialist in verzekeringen en hypotheekadvies in de regio Groningen. Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden alle geldverstrekkers en verzekeraars in Nederland. Met meer dan tien jaar ervaring als hypotheekadviseur en verzekeringsspecialist bieden wij u op deze manier altijd een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies met de scherpste hypotheekrente of de beste verzekering op maat.  

Scherp financieel advies kent geen enkele verplichting richting banken of verzekeraars. De klant is in alle gevallen opdrachtgever en wij werken dan ook alleen voor u. Door elke klant als uniek te zien en door goed te luisteren naar uw wensen en doelstellingen kunnen wij altijd maatwerk leveren. Geen haastwerk of standaard adviezen, maar tijd en aandacht staan voorop. Gecombineerd met het aanbod van alle geldverstrekkers en een ruime selectie aan verzekeraars weet u zeker dat wij de beste deal voor u uit  het vuur slepen. Voor nu, maar ook voor later. Wij streven naar een duurzame relatie waarbij u ons vertrouwt met uw financiën.  

Iedereen is welkom voor een vrijblijvend, uitgebreid adviesgesprek. Neem nu contact op, een afspraak is altijd binnen twee werkdagen te realiseren. Wij overtuigen u graag van onze kwaliteiten.

Onderstaande quotes komen uit een interview omtrent de unieke samenwerking tussen Scherp en ben-s.nl/Boekholt & Partners:

Wat is de toegevoegde waarde van de samenwerking met
ben-s.nl / Boekholt & Partners en Scherp financieel advies?

“Ik ben een extra sparringpartner voor klanten en biedt zekerheid over wat ze financieel kunnen. Als klanten bijvoorbeeld tijdens een bezichtiging zien dat ze moeten verbouwen als ze dat huis gaan kopen, dan kunnen ze even bij mij binnenlopen om te kijken of dit financieel haalbaar is. Dit werkt vice versa. Klanten die bij mij komen voor hypotheekadvies, verwijs ik door naar de makelaars van de nieuwbouwafdeling of bestaande bouw, waar ze hun zoektocht verder kunnen zetten. De lijnen zijn kort, daardoor werken we efficiënt en klanten hebben daar baat bij. De makelaardij en financieel advies gaan hand in hand.”
 

Hoe is de samenwerking ontstaan?

“Ik ben 10 jaar geleden als stagiair begonnen bij Ben Schuitema (eigenaar ben-s.nl) en heb Niels van Diepenbeek (directeur Boekholt & partners) ontmoet bij een bezichtiging toen ik zelf een huis ging kopen. We hadden het al eerder over een samenwerking gehad, maar onlangs hebben we doorgepakt. Het was een goede keuze: het loopt vanaf het begin al hartstikke lekker.”

Klanten beoordelen

ScherpScherpScherpScherpScherp

Advieskeuze

“De adviseur heeft ons heel goed geadviseerd over het bedrag dat we zouden kunnen lenen, welke hypotheek het beste bij ons zou passen en uiteindelijk ook bij de aanvraag voor onze hypotheek. We waren dan ook niet meer bang om een huis te kopen waaraan nog veel moest gebeuren. De adviseur heeft ons goed uitgelegd hoe een bouwdepot werkt en is altijd te bereiken (ook via whatsapp).”

- Logemann

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Scherp Financieel Advies

Damsterdiep 34
9711 SL
Groningen

050-2500020

untitled
subimgs

Kom in contact

Documentatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Dienstverleningsdocument Risico Dienstverleningsdocument Vermogen

overige verplichte documenten

 

Informatie

Een bouwdepot: Hoe werkt het?
Unieke samenwerking
Wat kan ik lenen?
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen
Actuele Hypotheekrentes

Social

Bekijk ons op social media

Facebook Scherp Financieel Advies Instagram Scherp Financieel Advies Twitter Scherp Financieel Advies

Scherp Financieel Advies

scherp logo
Beoordeling door klanten:
9.8 / 10 - 76 reviews

Contact

Scherp Financieel Advies
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Nederland

050-2500020
info@scherpfinancieeladvies.nl
Whatsapp: 050-2500020

Sitemap

WaT KAN IK LENEN