WhatsApp
WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Hypotheken

Alle geldverstrekkers onder één dak, #1 hypotheekadviseur in Groningen, 100% onafhankelijk!

Scherp financieel advies is de specialist in verzekeringen en hypotheken in de regio Groningen. Voor ons is elke klant uniek. Daarom bieden wij u altijd een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies of verzekering op maat.

Door goed te luisteren naar uw wensen en doelstellingen kunnen wij altijd maatwerk leveren. Geen haastwerk of standaard adviezen, maar tijd en aandacht staan bij ons voorop. Iedereen is welkom voor een vrijblijvend, uitgebreid adviesgesprek.

Afspraak maken voor hypotheekadvies

De afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij streven ernaar u binnen 24 uur te benaderen om een afspraak in te plannen.

 

 

Hypotheek afsluiten

Scherp financieel advies geeft niet alleen hypotheekadvies, wij sluiten ook de volledige de hypotheek voor u af. Wij zijn er voor u vanaf moment nul, beginnende met het vrijblijvende hypotheekadvies gesprek, tot aan de notaris en uiteraard daarna. Wij zijn een hypotheekadviseur waar u op kunt vertrouwen, nu én in de toekomst.

U kunt bij ons terecht voor:

Ontdek ook onze Startersdeal

Startersdeal

 

Maximale hypotheek berekenen

Bent u nieuwsgierig hoeveel u kunt lenen? Hier kunt u uw maximale hypotheek berekenen door onderstaande tool in te vullen. Het geeft alvast een indicatie ter voorbereiding op een vrijblijvende afspraak voor hypotheekadvies.

 

 

Altijd een lage hypotheekrente

Via onze hypotheekadviseurs zijn hypotheken van alle banken en geldverstrekkers beschikbaar. Hierdoor kunnen wij u altijd een lage hypotheekrente bieden.

Actuele rentepercentages

FAQ Hypotheken

Wij krijgen vaak de volgende vragen: Wat is onafhankelijk hypotheekadvies? Waarom kan ik beter naar een onafhankelijk adviseur dan naar de bank? Hoe wordt bepaald hoeveel ik kan lenen? Waarom zegt dit maximale hypotheekbedrag eigenlijk niet zo veel?

Een antwoord op de 10 meest gestelde vragen over hypotheken leest u hier.

FAQ hypotheken

 

 

 

Klanten beoordelen

9,7

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: