WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

De beloning van onze medewerkers


In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. Voor zover dit van toepassing is wordt in onze advisering over verzekeringen met een beleggingscomponent rekening gehouden met de mogelijke impact van duurzaamheidsrisico’s op de waarde van beleggingen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is alleen voor de hypotheekadviseur(s) voor een klein gedeelte variabel. De hoogte van het variabele deel van hun beloning is afhankelijk van de kwaliteit en de hoeveelheid van hun werk. De grondslag hiervoor is de piekbelasting die in drukke tijden ontstaat. Het aantal aanvragen dat een adviseur doet zorgt voor een hogere belasting, bovenop de contracturen die men standaard betaalt krijgt. Hun variabele beloning is nooit een reden om een bepaalde hoeveelheid of een bepaald soort financiële producten te adviseren. Het totaalbedrag dat wij als variabele beloning uitkeren aan onze medewerkers bedraagt ten aller tijde minder dan 15% van het vaste loon en is niet groter of kleiner in percentage of relatief bedrag indien de medewerker meer of minder producten afsluit. Een eventuele verhoging van het vaste deel van het salaris, alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

Voor de betreffende medewerkers is de variabele component apart vastgelegd in een addendum op de arbeidsovereenkomst. Dit addendum wordt apart herzien, op tweejaarlijkse basis.
Naast deze variabele component delen als onze medewerkers mee in de winst, door middel van een jaarlijkse winstuitkering.

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: