WhatsApp Scherp Financieel AdviesContact Boekholt050-2500020

partners in wonen.

Boekholt & Partners Makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Financieel advies bij de verkoop van uw huis

Bij het verkopen van een woning komen veel zaken kijken. U gaat een traject aan die op voorhand niet altijd voorspelbaar is. De woningmarkt is grillig, in zowel positieve als negatieve zin. Het begint met het inschakelen van een goede makelaar. Wij werken  uitsluitend samen met de professionele en ervaren makelaars van ben-s.nl en Boekholt & partners. Een goede makelaar verdient altijd zijn courtage voor u terug, maar net zo belangrijk, zorgt voor een goede afwikkeling van het traject. Het gaat om veel geld, maar ook zijn de juridische risico’s omtrent termijnen, informatieplicht en financiële afwikkeling vrij groot. Goed financieel advies daarbij is onmisbaar!

Wilt u weten hoe u ervoor staat in financiële zin?

Plan een afspraak

Verkoop

Waar moet u aan denken?

Om gedurende dit traject de juiste beslissingen te kunnen nemen moet u weten hoe u ervoor staat op financieel gebied. Er kan bijvoorbeeld een overbruggingshypotheek nodig zijn omdat u de nieuwe woning koopt voordat uw huidige wordt verkocht. Wellicht is een spaarpolis of beleggingsverzekering gekoppeld aan uw hypotheek die u vrij wilt maken na verkoop, of juist mee wilt nemen naar de nieuwe woning. Ook is vooraf nooit duidelijk voor hoeveel u de woning kunt verkopen. Hoeveel winst kunt u meenemen naar de woning? Of hoeveel restschuld is er? Graag bekijken we vooraf met u hoe de verkoop van u woning uit zal pakken in verschillende scenario’s en wat voor u de aandachtspunten zijn. 

Zoekt u nog een verkoop makelaar?

Wij hebben een rechtstreekse samenwerking met ben-s.nl en Boekholt & partners, waarbij we zelfs een kantoor delen. De lijntjes zijn kort en zowel wij als onze klanten ervaren het als erg prettig dat er snel geschakeld kan worden. Dat zorgt voor een gestroomlijnd traject. Het is een unieke samenwerking waarbij we op elk vlak professionele begeleiding kunnen bieden omtrent de verkoop en financiering van uw woning.

Verkoop door Ben-s.nl Verkoop door Boekholt

Klanten beoordelen

Beoordelingen Scherp FinancieeladviesBeoordelingen Scherp FinancieeladviesBeoordelingen Scherp FinancieeladviesBeoordelingen Scherp FinancieeladviesBeoordelingen Scherp Financieeladvies

“Zeer heldere uitleg gekregen over de mogelijkheden van een hypotheek. Meneer kan zo een hoorcollege geven. Realistische weergave met een mooi overzicht en tabellen. Dat allemaal vrijblijvend tijdens 1e gesprek. Bij bieden op woning ook hulp als bemiddelaar etc. Vriendelijk en wil overal mee helpen, voor de rest ook helemaal top! Een echte aanrader !”

- R.o. 

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Scherp Financieel Advies

Damsterdiep 34
9711 SL
Groningen

050-2500020

untitled
subimgs

Kom in contact

Documentatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Dienstverleningsdocument Risico Dienstverleningsdocument Vermogen

overige verplichte documenten

 

Informatie

Een bouwdepot: Hoe werkt het?
Unieke samenwerking
Wat kan ik lenen?
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen
Actuele Hypotheekrentes

Social

Bekijk ons op social media

Facebook Scherp Financieel Advies Instagram Scherp Financieel Advies Twitter Scherp Financieel Advies

Scherp Financieel Advies

Beoordeling door klanten:
9.8 / 10 - 76 reviews

Contact

Scherp Financieel Advies
Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen
Nederland

050-2500020
info@scherpfinancieeladvies.nl
Whatsapp: 050-2500020

Sitemap

WaT KAN IK LENEN