WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Financieel advies bij de verkoop van uw huis

Bij het verkopen van een woning komen veel zaken kijken. U gaat een traject aan die op voorhand niet altijd voorspelbaar is. De woningmarkt is grillig, in zowel positieve als negatieve zin. Het begint met het inschakelen van een goede makelaar. Wij werken  uitsluitend samen met de professionele en ervaren makelaars van ben-s.nl en Boekholt & partners. Een goede makelaar verdient altijd zijn courtage voor u terug, maar net zo belangrijk, zorgt voor een goede afwikkeling van het traject. Het gaat om veel geld, maar ook zijn de juridische risico’s omtrent termijnen, informatieplicht en financiële afwikkeling vrij groot. Goed financieel advies daarbij is onmisbaar!

Wilt u weten hoe u ervoor staat in financiële zin?

Contact

 

Waar moet u aan denken?

Om gedurende dit traject de juiste beslissingen te kunnen nemen moet u weten hoe u ervoor staat op financieel gebied. Er kan bijvoorbeeld een overbruggingshypotheek nodig zijn omdat u de nieuwe woning koopt voordat uw huidige wordt verkocht. Wellicht is een spaarpolis of beleggingsverzekering gekoppeld aan uw hypotheek die u vrij wilt maken na verkoop, of juist mee wilt nemen naar de nieuwe woning. Ook is vooraf nooit duidelijk voor hoeveel u de woning kunt verkopen. Hoeveel winst kunt u meenemen naar de woning? Of hoeveel restschuld is er? Graag bekijken we vooraf met u hoe de verkoop van u woning uit zal pakken in verschillende scenario’s en wat voor u de aandachtspunten zijn. 

Zoekt u nog een verkoop makelaar?

Wij hebben een rechtstreekse samenwerking met ben-s.nl en Boekholt & partners, waarbij we zelfs een kantoor delen. De lijntjes zijn kort en zowel wij als onze klanten ervaren het als erg prettig dat er snel geschakeld kan worden. Dat zorgt voor een gestroomlijnd traject. Het is een unieke samenwerking waarbij we op elk vlak professionele begeleiding kunnen bieden omtrent de verkoop en financiering van uw woning.

Verkoop door Ben-s.nl Verkoop door Boekholt

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: