WhatsApp Scherp Financieel AdviesContact Boekholt050-2500020

partners in wonen.

Boekholt & Partners Makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Hypotheek afsluiten voor nieuwbouw Groningen

De vraag naar woningen is erg groot en het aanbod in en om Groningen beperkt. De overheid en lokale partijen sturen er daarom op aan om de komende jaren veel nieuwe woningen te bouwen. Een interessante optie voor veel huizenkopers, want een nieuwbouw woning is vaak energiezuinig, gasloos, behoeft weinig tot geen onderhoud en kun je helemaal naar wens laten bouwen.

Unieke samenwerking

Door onze nauwe samenwerking met Boekholt nieuwbouwspecialist adviseren en bemiddelen wij veel nieuwbouwhypotheken. Een nieuwbouwtraject ziet er anders uit dan het kopen van een bestaande woning. Je hebt te maken met een bouwperiode die vaak 8-12 maand in beslag neemt, waarin wel al kosten worden betaald. Hoe zit het met dubbele lasten gedurende de bouw? Daarnaast moet u bepalen of u de huidige woning al wilt verkopen of pas nadat de bouw is voltooid. Hoe zit het met een eventuele aanwezige overwaarde op de woning? In de 'vrij op naam-prijs' zit vaak alleen de grond en cascobouw begrepen, maar wat kunt u verder nog bijlenen aan meerwerk/afbouw? Ook is lang niet elke geldverstrekker geschikt voor nieuwbouw. Zo zit er onderscheid in houdbaarheid van hypotheekoffertes en kosten die over een zogenaamd bouwdepot worden gerekend.

Wilt u weten hoe u ervoor staat in financiële zin?

Plan een afspraak

Hypotheek Nieuwbouw

Nieuwbouw specialist Groningen

Onze nieuwbouwspecialist Maarten Gijgink maakt graag tijd voor u vrij als u interesse heeft in één van onze vele nieuwbouw projecten. Aansluitend kunt u vrijblijvend aanschuiven bij Scherp financieel advies om alle bovenstaande punten in kaart te brengen. Wij kunnen alle geldverstrekkers bieden, waaronder enkele die forse rentekortingen bij nieuwbouw rekenen als er sprake is van energiezuinige (EPC) woningen.

Bekijk ons aanbod actuele Boekholt nieuwbouw projecten:

Bekijk aanbod

Klanten beoordelen

ScherpScherpScherpScherpScherp

Advieskeuze

“De financieel adviseur heeft ons heel goed geadviseerd over het bedrag dat we zouden kunnen lenen, welke hypotheek het beste bij ons zou passen en uiteindelijk ook bij de aanvraag voor onze hypotheek. We waren dan ook niet meer bang om een huis te kopen waaraan nog veel moest gebeuren. De adviseur heeft ons goed uitgelegd hoe een bouwdepot werkt en is altijd te bereiken (ook via whatsapp).”

- Logemann

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Scherp Financieel Advies

Damsterdiep 34
9711 SL
Groningen

050-2500020

untitled
subimgs

Kom in contact

Documentatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Dienstverleningsdocument Risico Dienstverleningsdocument Vermogen

overige verplichte documenten

 

Informatie

Een bouwdepot: Hoe werkt het?
Unieke samenwerking
Wat kan ik lenen?
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen
Actuele Hypotheekrentes

Social

Bekijk ons op social media

Facebook Scherp Financieel Advies Instagram Scherp Financieel Advies Twitter Scherp Financieel Advies

Scherp Financieel Advies

Beoordeling door klanten:
9.8 / 10 - 76 reviews

Contact

Scherp Financieel Advies
Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen
Nederland

050-2500020
info@scherpfinancieeladvies.nl
Whatsapp: 050-2500020

Sitemap

WaT KAN IK LENEN