WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Nieuwbouw

De vraag naar woningen is erg groot en het aanbod in en om Groningen beperkt. De overheid en lokale partijen sturen er daarom op aan om de komende jaren veel nieuwe woningen te bouwen. Een interessante optie voor veel huizenkopers, want een nieuwbouw woning is vaak energiezuinig, gasloos, behoeft weinig tot geen onderhoud en kunt u helemaal naar wens laten bouwen.

Unieke samenwerking met andere specialisten

Door onze nauwe samenwerking met Boekholt nieuwbouwspecialist adviseren en bemiddelen wij veel nieuwbouwhypotheken. Een nieuwbouwtraject ziet er anders uit dan het kopen van een bestaande woning. U heeft te maken met een bouwperiode die vaak 8-12 maand in beslag neemt, waarin wel al kosten worden betaald. Hoe zit het met dubbele lasten gedurende de bouw? Daarnaast moet u bepalen of u de huidige woning al wilt verkopen of pas nadat de bouw is voltooid. Hoe zit het met een eventuele aanwezige overwaarde op de woning? In de 'vrij op naam-prijs' zit vaak alleen de grond en cascobouw begrepen, maar wat kunt u verder nog bijlenen aan meerwerk/afbouw? Ook is lang niet elke geldverstrekker geschikt voor nieuwbouw. Zo zit er onderscheid in houdbaarheid van hypotheekoffertes en kosten die over een zogenaamd bouwdepot worden gerekend.

Waarom een nieuwbouwhypotheek van Scherp? 

Bij Scherp Financieel Advies helpen wij u graag de beste nieuwbouwhypotheek voor uw situatie te kiezen. Het afsluiten van een nieuwbouwhypotheek is best lastig. Er zijn veel aanbieders, maar wie biedt welke voor- en nadelen? Onze onafhankelijke adviseurs zullen uw situatie en wensen in kaart brengen en zullen u vervolgens adviseren, de uiteindelijke keuze is uiteraard altijd aan u. Vele tevreden klanten gingen u voor, onze klanten beoordelen ons dan ook met een 9.8. Wilt u ook hypotheekadvies van Scherp? Vul het onderstaande formulier in en kom op een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Wilt u weten hoe u ervoor staat in financiële zin?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Het eerste gesprek is altijd gratis. 

 

Nieuwbouw specialist Groningen

Onze nieuwbouwspecialist Maarten Gijgink & team maken graag tijd voor u vrij als u interesse heeft in één van onze vele nieuwbouw projecten. Aansluitend kunt u vrijblijvend aanschuiven bij Scherp financieel advies om alle bovenstaande punten in kaart te brengen. Wij kunnen alle geldverstrekkers bieden, waaronder enkele die forse rentekortingen bij nieuwbouw rekenen als er sprake is van energiezuinige (EPC) woningen.

Bekijk ons aanbod actuele Boekholt nieuwbouw projecten:

Bekijk aanbod

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: