WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Deze vacature is gesloten! 

Vacature

Medewerker hypotheken (Groningen)

28-32 uur

Wil jij met jouw administratief talent je hypotheekadviseur collega’s ontzorgen? Vind je het leuk om van A tot Z klanten te begeleiden in hypotheekprocessen? En werk je graag in een fijn team met een familiegevoel? Dan is deze uitdaging bij Scherp financieel advies écht iets voor jou!

We zijn trots op enthousiaste & kundige collega's. Ons team zet zich in vanuit een passie voor het vak. Ons hypotheekadvieskantoren in Groningen en Assen onderscheiden zich door jarenlange ervaring en een drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen met Boekholt & partners makelaardij, Boekholt nieuwbouwspecialist, ben-s.nl makelaardij, ben-s.nl Verhuur & beheer en Scherp verzekeringen vormen we de Partners in Wonen.  

Jouw functie

Als medewerker Hypotheken ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van hypotheekprocessen. Nadat de hypotheekadviseur zijn advies met de klant heeft besproken, neem jij de klant aan de hand mee in het proces. Je zorgt ervoor dat de documentatie compleet is om naar de bank te sturen. Bij ontbrekende stukken stel je de juiste vragen in het Engels of Nederlands aan de (internationale) klant. Je denkt mee in de procedure en draagt dagelijks bij aan de succesvolle afronding van hypotheken en overige financiële producten. Denk o.a. aan de volgende taken:

Jij bent

Als administratieve duizendpoot ben jij in je element als je zaken voor collega’s en klanten mag regelen. Je schakelt snel tussen meerdere werkzaamheden en weet je weg goed te vinden in systemen. Hierbij denk jij in processen en rond je graag taken nauwkeurig af. Door jouw stressbestendigheid weet je deadlines te halen en te anticiperen op verschillende klanten en taken. Je bent proactief ingesteld en bent dan ook niet bang om de telefoon te pakken om klanten te bellen.

Ook vind jij het belangrijk om een relatie op te bouwen met je klanten. Met jouw vakkennis weet je iedere keer op een enthousiaste manier mee te denken en in te spelen op zijn of haar wensen. De volgende keer komen ze dan ook graag bij je terug omdat zij jou vertrouwen.

Daarnaast beschik je over

Wij bieden

Een interessante en uitdagende werkplek met gezellige collega’s, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat alles met een eigen werkplek in een uniek kantoor op het Suikerterrein in Groningen. Daarbij hoort natuurlijk ook een goed salaris!

Enthousiast? Mail dan jouw CV en motivatie naar jeroen@scherpfinancieeladvies.nl o.v.v. Sollicitatie medewerker hypotheken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jeroen Koops van 't Jagt via 06-53192294 of eerdergenoemd emailadres.

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: