WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Hypotheekadviseur / Vestigingsmanager (GESLOTEN)

(32-40 uur)

Als onderdeel van Partners in wonen zoekt Scherp financieel advies voor haar vestiging in Assen een professionele, gedreven hypotheekadviseur met ondernemersgeest.

In vijf jaar tijd is Scherp financieel advies in Groningen en omstreken uitgegroeid van een kantoor met één adviseur tot een van de grotere partijen in de regio op het gebied van hypotheekadvies. Onze verzekeringstak Scherp verzekeringen timmert intussen ook flink aan de weg. Om deze groei kracht bij te zetten hebben we onlangs een tweede vestiging in Assen geopend. Van oudsher heeft onze directie een nauwe band met Assen en omgeving en het werkgebied tussen Assen en Groningen sluit perfect op elkaar aan. Onze kracht ligt met name in snel kunnen schakelen en zeer nauwe, hechte samenwerkingen met onze makelaars.

Bij Scherp gaan we te allen tijde voor kwaliteit, derhalve zoeken we een klasbak van een hypotheekadviseur die al enige ervaring heeft en scherp van geest is. Deze hypotheekadviseur moet het gezicht van het kantoor worden, maar werkt nauw samen met vestiging Groningen. Het raamwerk staat en draait als een geoliede machine. We zoeken iemand die een verbinder is en er van houdt om samen te werken met partijen als de makelaar, taxateur, notaris, mediator, architect etc. Vanzelfsprekend is er ruimte voor eigen identiteit en visie op het bedrijf. Sterke punten lichten we uit, zwakke punten verbeteren we samen. Voetjes op het bureau doen we niet aan, ontspanning wel. Inzet is een must, met het klantbelang voorop. Door ons professionele team zul je je altijd welkom en gesteund voelen. We zoeken iemand die graag letterlijk en figuurlijk (mede) het gezicht van onze vestiging in Assen wil worden.

 

Wat zijn onze eisen?

·        Je hebt ambitie!

·        Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur

·        Je hebt alle relevante WFT-diploma’s

·        Je bent 32-40u inzetbaar, bij voorkeur 32u op locatie

·        Je bent coöperatief en eerlijk

·        Je kunt snel schakelen

·        Onder druk kunnen presteren

 

Wat bieden we?

·        Mogelijkheid tot doorgroei naar mede-eigenaar

·        Plug & Play, het raamwerk van het kantoor staat.

·        Een aantrekkelijk salaris, met goede secundaire voorwaarden en bonusregeling

·        Het leukste team binnen de branche, 20 man binnen ons Partners in wonen concern.

·        Op directieniveau meepraten en beslissen vanaf de start.

·        Een ongekend netwerk en heel veel ervaring.

·        Geen keurslijf, wel tools ter ondersteuning.

 

Enthousiast? Mail dan jouw CV en motivatie naar jeroen@scherpfinancieeladvies.nl o.v.v. Sollicitatie hypotheekadviseur / vestigingsmanager Assen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jeroen Koops van 't Jagt via 06-17762482 of eerdergenoemd emailadres.

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: