WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Team

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Jeroen Koops van 't Jagt
Jeroen Koops van 't Jagt

Financieel adviseur

Al ruim 17 jaar is Jeroen Koops van ‘t Jagt actief op het gebied van hypotheekadvies en verzekeringen. Ook voor een overlijdensrisicoverzekering, bedrijfsverzekering, lijfrente of overige financiële adviezen kunt u bij hem terecht. Eerlijkheid, klantgerichtheid en transparantie staan bij Jeroen voorop. Laat u overtuigen in een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek. 

Jeroen is woonachtig in een nieuwbouwwoning te Haren, vlak onder Groningen, vader van twee jonge kinderen (Ruben en Linde) en getrouwd met Marian. In zijn vrije tijd is Jeroen een vervent wielrenner en neemt regelmatig deel aan mooie eendagskoersen als de Amstel Gold Race, Classico Boretti en Drenthes Mooiste.

Waarvoor kunnen klanten bij jou terecht?

“Voor alles op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Het begint vaak bij een zoektocht naar een woning. Klanten komen bij mij terecht om te onderzoeken wat de financiële mogelijkheden zijn en of het überhaupt mogelijk is om die droomwoning te kunnen kopen. Ik verzorg het hele traject: van hypotheekadvies en het rondmaken van de hypotheek tot aan de afspraak bij de notaris en het regelen van de hypotheekaftrek. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en klanten weten in dat eerste gesprek al hoe zij er financieel voor staan.”

Wat zijn je ambities over vijf jaar?

“Naast het zijn van een solide partner voor de makelaardij en een betrouwbare relatie voor klanten wil ik mij gaan richten op de financiële aspecten van de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. We gaan naar een gasloze toekomst en dat gaat gepaard met allerlei regelingen en mogelijkheden. Nu kun je bijvoorbeeld een hypotheek krijgen die niet hoger is dan 100 % van de taxatiewaarde maar het is wel mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren, zoals een warmtepomp of zonnepanelen. Dat soort voorbeelden krijg je steeds meer. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mensen blijven helpen en met veel plezier naar mijn werk blijven gaan.”

Terug naar overzicht

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: