WhatsApp Scherp Financieel AdviesContact Boekholt050-2500020

partners in wonen.

Boekholt & Partners Makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

 

Financieel adviseur

Al ruim tien jaar is Jeroen Koops van ‘t Jagt actief op het gebied van hypotheekadvies en verzekeringen. Ook voor een overlijdensrisicoverzekering, bedrijfsverzekering, lijfrente of overige financiële adviezen kunt u bij hem terecht. Eerlijkheid, klantgerichtheid en transparantie staan bij Jeroen voorop. Laat u overtuigen in een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek. 

Jeroen is woonachtig in een nieuwbouwwoning te Haren, vlak onder Groningen, vader van twee jonge kinderen (Ruben en Linde) en getrouwd met Marian. In zijn vrije tijd is Jeroen een vervent wielrenner en neemt regelmatig deel aan mooie eendagskoersen als de Amstel Gold Race, Classico Boretti en Drenthes Mooiste.

Jeroen Koops van 't Jagt

Waarvoor kunnen klanten bij jou terecht?

“Voor alles op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Het begint vaak bij een zoektocht naar een woning. Klanten komen bij mij terecht om te onderzoeken wat de financiële mogelijkheden zijn en of het überhaupt mogelijk is om die droomwoning te kunnen kopen. Ik verzorg het hele traject: van hypotheekadvies en het rondmaken van de hypotheek tot aan de afspraak bij de notaris en het regelen van de hypotheekaftrek. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en klanten weten in dat eerste gesprek al hoe zij er financieel voor staan.”

Wat zijn je ambities over vijf jaar?

“Naast het zijn van een solide partner voor de makelaardij en een betrouwbare relatie voor klanten wil ik mij gaan richten op de financiële aspecten van de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. We gaan naar een gasloze toekomst en dat gaat gepaard met allerlei regelingen en mogelijkheden. Nu kun je bijvoorbeeld een hypotheek krijgen die niet hoger is dan 100 % van de taxatiewaarde maar het is wel mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren, zoals een warmtepomp of zonnepanelen. Dat soort voorbeelden krijg je steeds meer. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mensen blijven helpen en met veel plezier naar mijn werk blijven gaan.”

Mijn collega's:

Anja, Ben, Heidi, Joep, Libby, Maarten, Marije, Miriam, Niels, Ralph, Tom, Wychert


Scherp Financieel Advies Groningen | 100% onafhankelijk

Terug naar overzicht >>

Klanten beoordelen

ScherpScherpScherpScherpScherp

Advieskeuze

“De financieel adviseur heeft ons heel goed geadviseerd over het bedrag dat we zouden kunnen lenen, welke hypotheek het beste bij ons zou passen en uiteindelijk ook bij de aanvraag voor onze hypotheek. We waren dan ook niet meer bang om een huis te kopen waaraan nog veel moest gebeuren. De adviseur heeft ons goed uitgelegd hoe een bouwdepot werkt en is altijd te bereiken (ook via whatsapp).”

- Logemann

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Scherp Financieel Advies

Damsterdiep 34
9711 SL
Groningen

050-2500020

untitled
subimgs

Kom in contact

Documentatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Dienstverleningsdocument Risico Dienstverleningsdocument Vermogen

overige verplichte documenten

 

Informatie

Een bouwdepot: Hoe werkt het?
Unieke samenwerking
Wat kan ik lenen?
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen
Actuele Hypotheekrentes

Social

Bekijk ons op social media

Facebook Scherp Financieel Advies Instagram Scherp Financieel Advies Twitter Scherp Financieel Advies

Scherp Financieel Advies

Beoordeling door klanten:
9.8 / 10 - 76 reviews

Contact

Scherp Financieel Advies
Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen
Nederland

050-2500020
info@scherpfinancieeladvies.nl
Whatsapp: 050-2500020

Sitemap

WaT KAN IK LENEN