WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Online oplossingen hypotheekadvies

De huidige situatie met betrekking tot het Corona virus heeft erg veel impact op iedereen. Bent u van plan om een hypotheek af te sluiten? Of wilt u juist in deze onzekere tijd advies van een hypotheekadviseur? Door Corona lijkt ‘even een afspraak met de hypotheekadviseur maken’ af en toe verder weg dan ooit. Daarom bieden wij u graag een online oplossing.

Ons kantoor op het Suikerterrein is coronaproof ingericht zodat de afspraken zorgeloos & veilig kunnen verlopen. Kunt of wilt u niet langskomen (door bv klachten), dan bieden wij beeldbellen en scherm delen.

 

 

Bellen en scherm delen

Een hypotheek afsluiten is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. We kunnen ons goed voorstellen dat u hier graag advies over wilt. Dit kan via schermdelen en bellen. Wij bellen u en delen via Teamviewer ons scherm. Zo kunt u van achter uw computer meekijken met wat de hypotheekadviseur doet. Net als normaal dus, maar dan op afstand. 

Teamviewer downloaden voor Windows & Mac 

Bel ons om een afspraak voor bellen en schermdelen te maken

Contact

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: