WhatsApp
boekholt & partners makelaardijben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheer
Scherp Financieel Advies

Startersdeal: voordelig uw eerste woning kopen

Uw eerste woning kopen is leuk, maar er komt veel op u af. Bezichtigen, bieden, een hypotheek regelen, noem maar op. Om te helpen hebben wij samen met ben-s.nl makelaardij dit starterspakket gemaakt. Zo heeft u direct alles in huis en bespaart u nog geld ook. 

Wat is de Startersdeal?

Aankoopmakelaar + Hypotheekadvies 

Nu vanaf €4250,- *

Voordeel van de startersdeal

Scherp financieel advies en de makelaars van ben-s.nl hebben de handen ineengeslagen om starters te helpen met het kopen van hun droomwoning. De kennis en kunde van een aankoopmakelaar is tegenwoordig onmisbaar om een goed bod te kunnen uitbrengen en dankzij de hulp van een financieel adviseur weet u precies wat uw financiële mogelijkheden zijn.

Maakt u gebruik van deze deal, dan krijgt u sneller een voet tussen de deur en bespaart u ook nog eens veel geld!

* Tarief:

Aanschaf woningVast tarief
tot 250.000 € 4250,-
tot 300.000€ 4500,-
tot 350.000€ 4750,-
350.000 of hoger€ 4999,-

Meer weten? 

Wilt u gebruik maken van de Startersdeal of meer informatie hierover? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Wij vonden ons droomhuis dankzij de Startersdeal”

★★★★★

anita erwin

 

Erwin (33) en Anita (28) waren niet per se op zoek naar een woning totdat zij een koophuis zagen die ze wel zagen zitten. Inmiddels hebben ze het koopcontract getekend en zijn ze druk aan het klussen. Dankzij de Startersdeal van ben-s.nl en Scherp financieel advies.

“Een collega tipte ons over de Startersdeal en we besloten hier gebruik van te maken. Dat leek ons handig gezien de gekte op de woningmarkt. Een aankoopmakelaar kan vanuit zijn kennis en ervaring beter inschatten wat een goed bod is en hoort eerder wanneer een huis op de markt komt waardoor je snel een bezichtiging kunt inplannen.

De aankoopbegeleiding beviel ons goed, we hebben hierdoor onze droomwoning gevonden! Ook het hypotheekadvies was uitgebreid en duidelijk. Wat wij vooral fijn vonden was dat we het uit handen konden geven en geen tijdsdruk voelden. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je kosten. Een echte aanrader deze Startersdeal!

 

 

Klanten beoordelen

9,9

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over de hypotheek- en woningmarkt.

 

Partners in wonen: